Google Nexus 6'ya ait ilk detaylar ortaya çıktı

Google Nexus 6'ya ait ilk detaylar ortaya çıktı

Mobil sektörün ileri gelen oyuncularını bir araya getiren Mobil Dünya Kongresi, her yıl kapalı kapılar ardından mühim görüşmelere ev sahipliği yapıyor. Gizmodo.de, bu görüşmelerden birine dayanarak yayımladığı son haberinde, Google ve LG'nin yeni akıllı telefonuna ait ilk detayları ortaya çıkardı.

Haziranda piyasaya sürülmesi beklenen LG G3'ün referans alınacağı sonraki Nexus telefonu, Qualcomm'un Snapdragon 805 serisi bir çipset, 2-3 GB sistem belleği, OIS teknolojili bir kamera sensörü, LG Chem üretimi güç ünitesi ve 5 inç civarında büyüklüğe sahip QHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü LG Display IPS LCD ekranı bünyesinde barındıracak. LG ve Google ortaklığının üçüncü telefonu olacak Nexus 6'nın yine sonbaharda satışa çıkacağı konuşuluyor. Ancak şuan için ne donanım ne de çıkış tarihi hususunda kesin birşey söylemk mümkün değil.

Gizmodo.de'nin endüstri kaynaklarını dayanak gösterdiği bir diğer iddiasına göreyse, Google SmartWatch olarak bilinen internet şirketinin ilk akıllı saati de LG tarafından üretilecek. Henüz tam manasıyla yeni nesil bir akıllı saat piyasaya sürmemiş olan Güney Koreli firma, bu yıl içerisinde yalnızca kendi markasını taşıyan bir saat duyurmayı planlıyor. Bu saatin de G3 ile birlikte yaz döneminde çıkış yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 5.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler