LG G3'ün ekran çözünürlüğü kesinleşti

LG G3'ün ekran çözünürlüğü kesinleşti

LG, yeni üst düzey akıllı telefonlarına D8xx şeklinde model numaraları atıyor. LG G2'de D800, Nexus 5'te D820 ve son olarak yeni telefon-tablet melezini D830 model numarasıyla duyuran Güney Koreli üretici, büyük ihtimalle sonraki amiral gemisinde de aynı sisteme uygun bir numara kullanacak. Ortaya atılan iddialarda, D850 model numarası üzerinde durulurken; yayımlanan resmi UAProf verileri bu söylentileri büyük ölçüde netleştirdi. Evleaks'ın görüntüleme fırsatı bulduğu D850'ye ait User Agent profili, merakla beklenen cihazın model numarasını doğruladığı gibi ekran çözünürlüğünü de gün yüzüne çıkardı.

İlk kez Ağustos 2013'te LG Display tarafından sergilenen 2K QHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekranın eşlik edeceği G2'nin halefi, 3,7 milyona yakında pikseli kapsayan Quad HD çözünürlük standardını benimseyen ilk cihazlardan biri olacak. Aynı çözünürlükte bir ekranın Galaxy S5'te mevcut olacağı bildirilmiş, ancak tahminlerin aksine Samsung, FHD AMOLED ekran kullanımını sürdürmüştü.

LG tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli bir çipset, 3 GB sistem belleği, optik görüntü sabitleyicili kamera ve 3000 mAh'den daha büyük bir pille donatılması beklenen D850'nin ilk ekran görüntüleri de internete sızdırıldı. 5,5 inç büyüklüğünde olması beklenen ekranıyla 538 ppi piksel yoğunluğuna ulaşacak akıllı telefonun halihazırda LG G2'dekiyle aynı arayüzle test edildiği biliniyor. Mayısta resmiyet kazanacağı iddia edilen LG G3, uzak doğulu teknoloji şirketinin bu sene kendi markasını taşıyan son amiral gemi sıfatlı aygıtı olacak. Bununla birlikte yıl sonuna doğru LG G3'ü referans alacak LG üretimi üçüncü Google telefonu Nexus 6 da tüketiciyle buluşacak.

1440 x 2560 piksel çözünürlüklü orijinal ekran görüntülerini incelemek için aşağıdaki görsellere tıklamanız yeterli.



Eklenme tarihi: 13.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler