LG G3'ün yeni basın görüntüleri ve ilk tanıtım videosu ortaya çıktı

LG G3'ün yeni basın görüntüleri ve ilk tanıtım videosu ortaya çıktı

Resmi tanıtım etkinliğine iki hafta kalan LG G3, bugünkü sızıntılarla birlikte tasarım anlamında tamamen detaylanmış oldu. PhoneArena sitesinin servis ettiği yeni basın görüntüleri, Güney Koreli üreticinin yeni nesil süper telefonuna ait altın, titan grisi ve gümüş renk seçeneklerini gün yüzüne çıkardı. Önceki gün LG Mobile'nin resmi Youtube kanalında yayınlanan G3'ün ilk tanıtım videosunda görülen cihaz ile birebir uyumlu görseller, telefonun yeniden dizayn edilen fiziksel düğmeler ve oldukça ince ekran çerçevelerine sahip bir kasayı beraberinde getireceğini bir kez daha doğruladı.

Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlük standardını benimseyen üst düzey firmalara ait ilk akıllı telefon olacak G3, 5,5 inçlik bir IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 veya Snapdragon 805 serisi bir çipset, 3 GB sistem belleği, OIS+ optik görüntü sabitleme teknolojili 13 megapiksel kamera sensörü, çift LED flaş, düşük ışıkta daha iyi çekim kalitesi sağlayacak kızılötesi ışın sensörü, 3000 mAh ya da daha büyük bir güç ünitesi, Android 4.4.x KitKat işletim sistemi, yeni nesil LG Optimus kullanıcı arayüzü ve metalik görünümlü bir polikarbonat kasayla donatılacak.

Mobil pazarda son dönemin modasına ayak uydurarak altın renk sürümüyle de tüketicilerin beğenisine sunulacağı kesinleşen LG markalı Android telefon, 27 Mayıs'ta Londra'daki ana tanıtım etkinliğinde ve ertesi gün İstanbul'da resmen sergilenecek. Haziranda satışına başlanması beklenen aygıtın G2 gibi 2000 lira altında bir fiyatla ülkemize giriş yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.







Eklenme tarihi: 14.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler