LG'nin Android 5.0 Lollipop tabanlı kullanıcı arayüzü görüntülendi

LG'nin Android 5.0 Lollipop tabanlı kullanıcı arayüzü görüntülendi

Resmi kaynak kod dağıtımı birkaç gün önce başlasa da, Google'nin son Android yazılımı aylardır üreticilerin port işlemlerine açık. Bu nedenle Material Design anlayışına uygun kendi arayüzlerini tasarlama imkanı bulan firmalar, sızıntılarla da olsa çalışmalarından bizi haberdar etmeye çalışıyor. Son olarak LG'nin GUI yazılımının yenilenmiş hali gün yüzüne çıkarıldı.

Gayrı resmi bir Life is Good blog sitesinin paylaştığı ekran görüntüleri, Güney Koreli üreticinin de Lollipop sürümüyle birlikte arayüz değişikliğine gideceğini kesinleştirdi. Android 5.0 Lollipop benzeri renk paleti değişimi, animasyonlar, efektler ve işletim sisteminin yüzlerce yeniliği bu yazılımla LG kullanıcılarına ulaştırılacak. Henüz yeni ekran üstü dolaşım çubuğna geçiş yapmadığı görülen LG, muhtemelen henüz arayüz yenileme çalışmalarını tamamlayamamış.

Görüntüleri servis eden internet sitesine göre, Lollipop güncellemesinin LG G3 için önümüzdeki haftalarda Avrupa'da dağıtılmaya başlaması kuvvetle muhtemel. LG G2'nin ise 2015 başlarında yeni platform yükseltmesini alması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 6.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler