LG G3 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlıyor

LG G3 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlıyor

Android 5.0 Lollipop işletim sistemi için güncelleme hazırlıkları son sürat devam ediyor. Yakın zamanda saf Android'e yakın bir yazılım kullanan Motorola dışındaki firmaların güncelleme dağıtımına başlaması beklemezken, bugün LG resmi internet sitesinde yayımlanan yeni açıklama herkesi şaşırttı. Lollipop yükseltmesini dağıtıma sunacak ilk üretici olması beklenen Güney Koreli mobil cihaz devi, G3'ün önümüzdeki hafta bu yazılımla güncelleneceğini müjdeledi.

12 Kasım'da yeni sürüme yükseltileceği açıklanan Nexus'lardan daha önce güncelleme dağıtımına başlaması halinde LG, Android ekosistemi tarihinde bir ilke imza atarak Google'den daha önce yeni versiyonunu müşterileriyle buluşturacak. Material Design anlayışıyla yenilenmiş bir LG GUI, Lollipop güncellemesi yenilikleriyle yepyeni bir yazılımsal yapıya bürünecek olan LG G3, piyasaya sürülüp güncelleme bekleyen ve buna kavuşan ilk Android donanımı olarak güncellenenler listesinin başına ismini yazdıracak.

İlk etapta güncelleme dağıtımını Polonya ile sınırlı tutacak olan LG'nin vakit kaybetmeden dünya genelini kapsayan bir yazılım dağıtımı ağı oluşturacağı ifade ediliyor. G3'ün güncellenmesinde belirli bir mesafe katedildikten sonra sıra şirketin eski göz ağrısı LG G2'ye gelecek. Bu telefonun yıl sona ermeden Lollipop'a kavuşması olası



Eklenme tarihi: 9.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler