LG G3'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesi 13 ülkede daha başladı

LG G3'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesi 13 ülkede daha başladı

Kasım sonunda Polonya'da başlayan LG'nin G3 için Lollipop güncelleme dağıtımı, metalik görünümlü telefonun Google telefonlarından önce yenilenmesini sağlamıştı. Hem yepyeni bir işletim sistemine geçen hem de arayüzünü yeniden tasarlayan LG, Android 5.0'ın ön izleme sürecini en iyi değerlendiren firma olmuşa benziyor. Zira yaklaşık iki hafta sonra güncelleme takvimindeki ikinci hamleyi de hayata geçiren üretici, 13 ülkede daha LG G3 kullanıcılarını son yazılım sürümüne güncellemeye başladı.

Tamamı Avrupa'da yer alan güncelleme takviminde aktif hale gelmiş ülkeler şöyle; Avusturya, Belçika, Hırvatistan, Almanya, Estonya, Litvanya, Letonya, Macaristan, İtalya, Portekiz, Romanya, İspanya ve İngiltere. D85520e versiyonunu taşıyan üretici yazılımı, aslında üç gündür LG sunucuları tarafından tüketicilerin kullanımına sunulmuş durumda.

Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA yoluyla cihazınız üzerinden veyahut LG PC Suite yardımcı programını bilgisayarınıza kurarak bu araç vasıtasıyla edinebilirsiniz. Güncelleme, henüz Türkiye'deki G3 kullanıcılarını kapsamıyor. Fakat yazılım yükseltmesinin ülkemiz için de aktif hale gelmesi pek uzun sürmeyecektir. 2015 ilk çeyreği içerisinde LG G2 sahiplerinin de Lollipop işletim sistemi versiyonuna kavuşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 15.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler