LG G2'nin ilk resmi görüntüleri

LG G2'nin ilk resmi görüntüleri


LG'nin G serisi üçüncü akıllı telefonu, bugün New York'ta düzenlenecek bir basın etkinliğiyle resmen tanıtılacak. Bizleri nasıl bir ürünün beklediği önceki sızıntılar sayesinde netleşmiş olsa da şimdiye kadar G2 isimli üst düzey mobil cihaza ait hiçbir basın görseli yayımlanmamıştı. Nihayet organizasyona kısa bir süre kala sosyal medyanın sızıntı uzmanı Evleaks, cihazın ilk resmi görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Arka kısmında konumlanan ses kontrol düğmesi, ekran kilidi/güç tuşu ve ön yüzdeki farklı tasarıma sahip ahizesiyle dikkat çeken Optimus markasından yoksun telefon, LG Display üretimi dar çerçeveli ve oldukça ince bir IPS LCD ekranla donatılmış. 5.2 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğündeki panelin yerleştirildiği ön bölümde kamera, sensörler ve LG logosu dışında hiçbir şey bulunmuyor. Cihaza; 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB RAM, 13 MP kamera ve 2.610 mAh'lik bir pil eşlik ediyor.

LG G2'nin New York'taki tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 18:00'da başlayacak. Tanıtımı www.g2.lgmobile.com adresinden canlı yayınla takip etmek mümkün olacak. Organizasyon öncesi G2'nin kasa tasarımını yakından incelemek için aşağıdaki basın görüntülerine göz atabilirsiniz.


Yazar:Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 7.08.2013
Kaynak: Evleaks

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler