4,7 inçlik LG G2 Mini resmen detaylandı

4,7 inçlik LG G2 Mini resmen detaylandı

Önümüzdeki hafta Barcelona'da başlayacak olan MWC 2014, Samsung'un Galaxy S5 akıllı telefonu dahil birçok yeni nesil aygıtın tanıtımına ev sahipliği yapacak. Bu konferans kapsamında bir etkinlik düzenleyeceğini açıklayan LG, organizasyon öncesi tanıtacağı modelleri birer birer duyurmaya devam ediyor. İlk önce G Pro 2 tanıtan ve ardından L III serisi bütçe dostu modellerini detaylandıran Güney Koreli üretici, geçen hafta sosyal medya üzerinden ipuçlarını verdiği G2 Mini'yi Hollanda'da basına tanıttı.

Mini etiketiyle çıkış yapacak olsa da 4,7 inçlik qHD (960 x 540 piksel) IPS LCD ekranla donatılan LG G2 Mini, geniş ekranına rağmen 4,3 inçlik Sony Xperia Z1 Compact'tan yalnızca 1 milimetre daha geniş tasarlanmış. Ön yüzünün büyük çoğunluğu ekranla kaplı olan 9,8 mm kalınlığındaki telefona 1,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 veya NVIDIA Tegra 4i çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP arka, 1,3 MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 4G LTE iletişim teknolojisi, çıkarılabilir 2.440 mAh pil ve birçok LG G2 fonksiyonuna sahip LG Optimus kullanıcı arayüzlü Android 4.4 KitKat işletim sistemi eşlik edecek.

Martta ilk olarak Rusya'da satışa sunulacağı ilan edilen G2 Mini'nin nisan ayında Türkiye dahil Orta Doğu, Latin Amerika, Asya ve Avrupa pazarlarına giriş yapmaya başlayacak. Plastik kasalı cihaz, siyah, beyaz, kırmızı ve altın renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunulacak. Resmen açıklanmamış olsa da aygıt için Quick Window gibi resmi aksesuarların da aynı dönemde piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 19.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler