LG G2 mini'nin çıkış tarihi açıklandı

LG G2 mini'nin çıkış tarihi açıklandı

Şubat ayında resmiyet kazanan ve ilk kez MWC 2014'te teknoloji dünyasının beğenisine sunulan LG G2 mini, gerek yazılımı gerekse bazı sıra dışı detaylara sahip donanımıyla büyük beğeni toplayan LG G2'nin daha küçük boyutlu ve daha ucuz bir versiyonu olarak tanıtılmıştı. LG'nin şimdiye kadar geliştirmiş olduğu ilk mini modeli olan aygıtın bugün yayımlanan bir basın açıklamasıyla ne zaman satışa çıkacağı ve hangi bölgelerde tüketiciyle buluşacağı detaylandırıldı.

Güney Koreli üreticinin açıklamasına göre; G2 mini, ilk olarak Azerbaycan, Beyaz Rusya, Kazakistan,LG G2 Mini Kırgızistan, Moldova, Rusya ve diğer bazı ülkeleri kapsayan Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesinde satışa çıkacak. Nisan ayında piyasaya sürülecek telefon, daha sonra Avrupa, Asya, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika ülkelerine de giriş yapacak. Cihazın satılacağı ülkeler arasında Türkiye'nin de bulunduğu tahmin ediliyor.

4,7 inç büyüklüğünde qHD (960 x 540 piksel) çözünürlüklü bir IPS LCD ekranla donatılan LG G2 mini, 1,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 serisi MSM8226 çipset, 1 GB LPDDR2 RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, 8 MP ana kamera, 1,3 MP görüntülü görüşme kamerası, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve 2.440 mAh'lik bir pili bünyesinde barındırıyor. Siyah, beyaz, kırmızı ve altın renk seçenekleri bulunan plastik kasalı telefon, Latin Amerika'da 1,7 GHz hızındaki NVIDIA Tegra 4i çipset, 13 MP kamera, NFC çipi ve 4G LTE destekli LATAM olarak bilinen özel bir versiyonla satışa çıkacak.

LG G2 Mini sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler