LG G2 Lite ve LG L Prime duyuruldu

LG G2 Lite ve LG L Prime duyuruldu

LG G3 görünümlü ucuz akıllı telefonlar üretmeye devam eden LG, iki yeni çözümünü Brezilya'da resmen tanıttı. G2 Lite ve L serisinin numaralı cihazlarından farklı L Prime, kasa yapısı bakımından G3'ten farksız bir görünüm çiziyor. Ancak birkaç yüz dolarlık fiyatı nedeniyle yeni cihazlar daha mütevazı donanım özelliklerini beraberinde getiriyor.

4,5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksel IPS LCD ekrana sahip LG G2 Lite, orijinal G2 ile isimlendirmesi dışında herhangi bir ortak özelliğe sahip değil. Haber görselinin sol tarafında göreceğini bütçe dostu aygıt, 1,2 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 çipset, 1 GB RAM, 4 GB depolama alanı, microSD kart yuvası, 8 MP kamera, 0,3 MP ön kamera, 1.820 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip. D295 model numarasını taşıyan telefonu 245 dolar seviyesinde bir fiyat ve siyah, beyaz, altın renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek.

LG G2 Lite D295 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

5 inç WVGA (800 x 480) IPS panelin yer aldığı L Prime, G2 Lite'ye oranla daha güçlü bir donanım paketini bünyesinde barındırıyor. 1,3 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon yonga, 1 GB RAM, 8 GB hafıza, 32 GB'ye kadar microSD desteği, 13 MP HD video çekebilen kamera, 1,3 MP ön kamera, çift SIM yuvası, 2.460 mAh pil ve Android 4.4 KitKat tabanlı LG yazılımı, titanyum, altın, beyaz kasa seçenekleri. 265 dolardan satılacağı bildirilen L Prime, duyurulan diğer modelden çok daha cazip bir teklif gibi görünüyor. G2 Lite ve L Prime'nin Türkiye'de satışa çıkma ihtimali bulunsa da, elimizde henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

LG L Prime sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler