LG G2 ve LG G3'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesi detaylandı

LG G2 ve LG G3'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesi detaylandı

LG G3 için geçtiğimiz günlerde hem LG Belçika hem de LG Hollanda'dan Lollipop güncelleme doğrulaması gelmişti. Zaten Güney Koreli üreticinin G serisini güncel tutmasına kesin gözüyle bakılsa da, gelen resmi beyanlar cihaz kullanıcılarını rahatlatıyor. Son olarak LG Almanya, resmi Facebook sayfasında Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle alakalı bir paylaşımda bulunarak iki önemli LG G modeli için son platform yükseltmesini resmileştirdi.

İlk ayını geride bıraktığımız 2014 dördüncü çeyreği içerisinde güncelleneceğinde görüş birliği sağlayan Avrupalı LG temsilcileri, ikinci resmi güncelleme müjdesini de verdi. Geçen seneye damgasını vuran ve bu sene de etkisini pazara fazlasıyla hissettiren LG G2, Lollipop yol haritasında G3'ü takip eden ilk LG akıllı telefonu olacak. Ülkemizde 1100-1300 lira fiyat segmentinin rakipsiz ürünü, muhtemelen 2015 ilk çeyreğinde tüm dünyada Android 5.0'a terfi ettirilmiş olacak.

Şimdilik LG G2 mini ve G3'ün farklı versiyonları hakkında herhangi bir resmi güncelleme onayı bulunmuyor. Ancak yazılım ekibi üzerindeki iş yükü Samsung ve diğer rakiplerine kıyasla daha hafif görünen Seul merkezli üreticinin bu sene tanıttığı hemen her mobil aygıtını Lollipop ile buluşturması olası görünüyor. Android 5.0 güncellemeleri hakkında tüm detaylar için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 27.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler