LG, G2 için geliştirdiği QuickWindow kılıfını resmen duyurdu

LG, G2 için geliştirdiği QuickWindow kılıfını resmen duyurdu


G2 isimli yeni üst düzey akıllı telefonunu önümüzdeki hafta tanıtacak olan LG, aygıt henüz resmiyet kazanmadan geliştirdiği ilk G2 aksesuarını haber kanalından resmen duyurdu. Telefonun hem arkası hem de ön yüzünü koruma altına alacak bu kılıf, QuickWindow olarak adlandırılmış. Samsung'un Galaxy S4 için satışa sunduğu S View ürünüyle büyük benzerlik gösteren QuicWindow, ön yüzündeki küçük bölüm aracılığıyla cihaz sahibine çeşitli fonksiyonları kılıf açılmadan kullanabilme imkanı tanıyor.

Siyah, beyaz, pembe, mor, sarı, mavi ve nane rengi olmak üzere toplam 7 farklı renkte üretilen QuickWindow aksesuarı, G2'nin beraberinde getirdiği yeni nesil LG Optimus kullanıcı arayüzüne entegre edilmiş kılıfa özel menülerle kullanım kolaylığı sağlayacak. Bu menüler; tarih, saat, hava durumu bilgisi, müzik çalar, gelen çağrı ve mesajlara göz atabilme ve alarm kapatabilme yetilerini küçük ekran çerçevesi üzerinden sunacak.

Ağustos'ta LG G2 ile birlikte satılmaya başlayacak QuickWindow için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 30.07.2013
Kaynak:

Haberler sayfasına dönmek için
tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler