LG G2'nin Android 5.0.1 Lollipop yazılımından ilk görüntü

LG G2'nin Android 5.0.1 Lollipop yazılımından ilk görüntü

LG'nin daha önce resmi Facebook hesabı üzerinden onayladığı LG G2 için Lollipop güncellemesi, bugün ilk defa görüntülendi. Güney Kore'deki 4G LTE-Advanced destekli F320L versiyonuna ait test yazılımına ait görüntü, cihazın Android 5.0.1 işletim sistemi versiyonunda çalıştığını doğruluyor. Henüz geliştirme aşamasındaki yükseltme, muhtemelen 2015'in ilk çeyreğinde çıkış yapacak.

Henüz ne tür yenilikleri bünyesinde barındıracağı bilinmeyen LG G2'nin Lollipop güncelleştirmesi, bu görüntüde Material Design anlayışıyla değiştirilmiş LG GUI kullanıcı arayüzünü kullanırken görülüyor. Bu demek oluyor ki, Lollipop güncellemesi geldiğinde LG G2 kullanıcıları da yepyeni bir arayüze geçiş yapmış olacaklar. Tüketicilere yeni bir mobil cihaz deneyimi yaşatacak bu büyük yazılım yükseltmesi, halihazırda LRX21Y yapı numaralı Android dağıtımı üzerinde çalışıyor.

LG, bir süre önce Avrupa'nın büyük bölümündeki G3 kullanıcılarını son sürüme yükseltmeye başlamıştı. Yeni amiral gemisinin dünya genelinde güncellenmesinin akabinde LG G2 için de benzer bir kademeli güncelleştirme planı takip edileceği kesin. Daha net tarih bilgileri ve güncelleme yazılımına dair daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 22.12.2014
Kaynak: TuttoAndroid.net

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler