LG G2'nin Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi netleşiyor

LG G2'nin Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi netleşiyor

Geçen hafta tüm Güney Koreli G2 kullanıcılar için dağıtılmaya başlayan Android 4.4 KitKat güncellemesi çok yakında diğer bölgelerdeki cihaz sahiplerine de ulaşacak. Birçok kaynak tarafından 2014'ün ilk çeyreği hedef gösterilirken, Android SAS'ın resmen doğrulanmamış haberine göre; 1 Ocak 2014 tarihinde güncellemenin ikinci aşamasına geçilecek.

Yeni üretici yazılımı, Android 4.4'ün bünyesinde barındırdığı çok sayıda yeniliğe ek olarak bazı arayüz düzenlemeleri ve LG'nin kendi uygulamalarıyla ilişkili iyileştirmeleri beraberinde getirecek. Birkaç yüz megabayt büyüklüğünde olması beklenen yükseltmenin operatör ürünü olmayan LG G2'lere ocak ayı içerisinde ulaştırılacağı tahmin ediliyor. Yazılımın yenilikler listesinin tamamına ancak dağıtım sonrası ulaşmak mümkün olacak.

G2 için şimdiye kadarki en büyük pazarlama kampanyasını hayata geçiren Koreli üretici, kendi ülkesinde 900.000 civarında cihaz satışı gerçekleştirmeyi başardı. Dünya genelinde ancak 3 milyonun üzerine çıkabilen Android işletim sistemli telefon, LG'ye umduğu ekonomik getiriyi sağlayamamış olsa da firmanın marka değerine olumlu etki yapmayı başardı. G serisinin piyasaya yerleşmesinde büyük rol oynayan D802 model numaralı telefonun KitKat güncellemesine dair daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 30.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler