Uluslararası LG G2 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi başladı

Uluslararası LG G2 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi başladı

LG'nin aralıkta Güney Koreli tüketicilerle buluşturduğu LG G2 için KitKat güncellemesi, yaklaşık bir ay önce ABD'de dağıtıma çıkmıştı. Nihayet uluslararası G2 modelleri de en yeni Android işletim sistemi versiyonuna güncellenmeye başladı. Yeni üretici yazılımının tüm cihazlara yaz dönemine kadar ulaşmış olması ümit ediliyor. Android 4.4.2 KitKat sürümünün mevcut olduğu güncelleme, ciddi performans iyileştirmesi ve bazı görsel yenilikleri, düzenlemeleri beraberinde getiriyor.

Yenilenen uyarı ve dolaşım çubukları, Immersive Mode fonksiyonu sayesinde uygulamaları tam ekran çalıştırabilme, güçlendirilmiş güvenlik özellikleri, %17 daha iyi işlem performansı ile daha hızlı bir kullanım deneyimi, uygulamaları daha hızlı çalıştırabilme, genel performans artışı, güç tüketimine yönelik düzenlemeler sayesinde tek şarjla daha uzun süre müzik dinleyebilme, Chromium tarayıcı motoruna yönelik iyileştirmelerle daha pürüzsüz internet kullanımı, kablosuz yazdırma desteği, tepki performansı artırılan Knock On cihaz uyandırma yöntemiyle gelen güncelleme, birkaç yüz megabaytlık bir OTA paketi aracılığıyla dağıtılıyor.

Zaten harika bir kullanıcı arayüzü, kendine has yazılım özellikleriyle kusursuza yakın bir kullanım deneyimi sağlayan LG G2'nin KitKat güncellemesiyle bu performansını sürekli hale getirmesi bekleniyor. Zira Android 4.2.2 Jelly Bean sürümünden gelen cihaz, uzun süredir kullanıcılarına Android 4.3 sürümünün TRIM desteği gibi mühim iyileştirmelerinden yoksun bir şekilde hizmet veriyordu.

LG G2 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi hakkında daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 20.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Tayyar - 18.04.2014 14:51:00
Lg g2 4.4.2 20 nisanda dağıtılmaya basliyor...
Tayyar - 29.04.2014 22:17:00
arkadaslar güncelleme hataları ile geldi telefonda donmalar oluyor facebook da kitlenme viber e baglanamama gibi sorunlar var
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler