LG G Watch kesin çıkış tarihi ve fiyatı

LG G Watch kesin çıkış tarihi ve fiyatı

G Watch satışa çıktıktan haftalar sonraki ikinci akıllı saatini duyuran LG, yeni cihaz için kesin bir çıkış tarihi ve fiyat bilgisi vermekten kaçınmıştı. Ancak Almanya için yayımlanan ve çok geçmeden değiştirilen basın açıklaması, ikinci G Watch modelinin ne zaman ve hangi fiyat seviyesinden tüketicilerin beğenisine sunulacağını ortaya çıkardı.

G serisi ilk Android saatten daha pahalı olmasına kesin gözüyle bakılan G Watch R, bünyesinde barındırdığı plastik tabanlı OLED ekran ve paslanmaz çelik gövdeyle üretim maliyetini LCD ekran ile polikarbonat kasalı G Watch'a kıyasla bir hayli yukarı çıkarıyor. Bu nedenle G Watch R modelini orijinal G saatinden 100 avro LG G Watch Rdaha pahalı fiyatlandıran Güney Koreli üretici, yuvarlak ekranlı saati için 299 € gibi bir fiyatı uygun bulmuş. Vergilerin dahil edildiği bölgesel bir fiyat olsa da, edinilen bu bilgi sayesinde G Watch R'nin 229 $ başlangıç fiyatlı G Watch'ın bir üst fiyat segmentinde konumlandırılacağı kesinleşmiş oldu.

1,3 inç 320 x 320 piksel P-OLED ekranı nedeniyle maliyetinde ciddi bir artış meydana gelen G Watch R'nin bunun dışındaki teknik detayları G Watch'tan farksız; 1,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 APQ8026 çipset, 512 MB RAM, 4 GB hafıza, Bluetooth 4.1, çeşitli sensörler, Android Wear işletim sistemi ve 410 mAh pil. Akıllı saatle alakalı paylaşılan bir diğer bilgi ise, orijinal basın açıklamasında 2014 dördüncü çeyreğinin başını işaret eden LG'nin ekim ayında kesin satışa başlayacağını bildirmesi oldu.



Eklenme tarihi: 30.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler