5,7 inç ekranlı LG G Stylo tanıtıldı

5,7 inç ekranlı LG G Stylo tanıtıldı

Telefon-tablet melezi segmentinde bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan LG, geçen sene şansını G3 Stylus adlı ucuz bir modelle denemişti. Bugün G3'ün kalemli sürümüne benzer bir başka geniş ekranlı telefon daha tanıtıldı. LG G Stylo adı verilen cihaz, selefinden daha yüksek çözünürlüklü bir panel, daha iyi ön kamera ve daha güçlü bir çipsete sahip.

5,7 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekranla donatılan G Stylo, dört çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemciyi yapısında barındıran Qualcomm Snapdragon 410 serisi bir yongayla geliyor. 8 MP arka, 5 MP ön kamera, 1,5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 2 TB'ye kadar microSD desteği, Bluetooth 4.1, 4G LTE desteği ve 3000 mAh pilin eşlik ettiği dijital kalem fonksiyonuna sahip G Stylo'da LG UX 4.0 kullanıcı arayüzünün entegre edildiği Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ön yüklü bulunacak.

5 Mayıs'ta Güney Kore'de ilk satışı başlayacak olan telefon 1000 lira düzeyinde bir fiyat etiketine sahip olacak. Giriş seviye bir ürün için yine dengesiz fiyatlandırma hatası yapan LG'nin mayıs veya sonraki aylarda Türkiye dahil birçok ülkede G Stylo'yu tüketiciyle buluşturacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 22.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler