LG G Pro Lite duyuruldu: 5.5 inç qHD ekran, stylus kalem, 3.140 mAh pil

LG G Pro Lite duyuruldu: 5.5 inç qHD ekran, stylus kalem, 3.140 mAh pil

Djiital kalem teknolojileri, mobil sektördeki eski günlerine dönmeye başlıyor. Samsung'un ilk Galaxy Note telefonuyla yeniden popüler hale gelen stylus kalemler, telefon-tablet melezi sınıfının ayırt edici özellikleri arasına girmeyi başarmıştı. Kısa süre önce tanıtılan LG'nin G serisi yeni aygıtı, bu giriş yönteminin bütçe dostu segmentindeki yayılımını hızladıracak gibi görünüyor.

Optimus G Pro ile aynı kasa yapısına sahip LG G Pro Lite, 5.5 inç büyüklüğünde qHD (960 x 540 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1.0 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci ve Imagination Technologies PowerVR SGX531 grafik birimli MediaTek MT6577 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, 8 MP kamera, 1.3 MP ön kamera, Full HD 1080p video çekim desteği, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi ve 3.140 mAh'lik büyükçe bir güç ünitesini beraberinde getirecek.LG G Pro Lite

Cihazın sağ üst köşesine entegre edilen stylus kalem, Samsung'un S Pen çözümü gibi pasif dijital kalem türünde geliştirilmiş. Geniş ekranlı telefonun kullanımını kolaylaştıracak bu özelliği ön yüklü olarak gelecek Notes uygulaması sayesinde el yazısıyla içerik girişi için kullanmak mümkün olacak.

Siyah ve beyaz renkli versiyonları bulunacak 161 gram ağırlığındaki Android'li telefonun G Pro Lite Dual adı verilen çift SIM kart yuvalı bir sürümü de mevcut olacak. Ekim ayı içerisinde Latin Amerika'ya giriş yapacak G serisinin en ekonomik çözümü, Rusya, Çin, Hindistan ile Asya ve Orta Asya'nın belirli bölgelerinde tüketicilerin beğenisine sunulacak.

LG G Pro Lite ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 13.10.2013
Kaynak: LG (Basın Açıklaması)

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Mesut Dinç - 14.10.2013 19:56:00
Bu telefonda şarj sorunu olmaz aga sağlam cihaza benziyor.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler