LG G Pro 2'nin ilk görüntüleri yayımlandı

LG G Pro 2'nin ilk görüntüleri yayımlandı

2014 için hazırladığı ilk üst düzey akıllı telefonu duyurmaya hazırlanan LG'nin ürün yelpazesi kısa süre önce Güney Kore medyası tarafından detaylandırılmıştı. Bugünkü sızıntısıysa G Pro 2 olarak bilinen cihazın ilk görüntülerini teknoloji basınıyla buluşturdu. Selefi LG Optimus G Pro''nun kavisli cam arka yüzeyi yerine krom çerçeveli plastik kasanın tercih edildiği yeni telefon-tablet melezi, aynı zamanda daha büyük bir ekranı beraberinde getiriyor.

Uzak doğulu teknoloji devinin son amiral gemi akıllı telefonu LG G2 ile büyük ölçüde benzerlik gösteren bir donanımın eşlik ettiği ikinci G Pro modeli, ilk çözümün aksine 2013'ün ortalarında kullanımdan kalkan Optimus markasını taşımayacak. 6,0 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel) IPS LCD ekran, 3 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 800 çipset ve Android 4.4 KitKat işletim sistemini bünyesinde barındıracak G Pro 2'nin G2'de yazılımsal fonksiyonların yanı sıra yenilenmiş bir kullanıcı arayüzüyle tüketicilerin beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.

LG G Pro 2, şubat sonunda organize edilecek MWC 2014'te basına tanıtılacak ve bahar aylarında piyasaya sürülecek. Aygıtın yüksek sistem belleği kapasitesinin geniş ekrandan daha fazla yarar sağlayabilmek için geliştirilen çoklu görev fonksiyonlarını da önyüklü olarak yapısında barındırması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 29.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler