LG G Pad 8.3 için Android 4.4 KitKat güncellemesi dağıtılmaya başladı

LG G Pad 8.3 için Android 4.4 KitKat güncellemesi dağıtılmaya başladı

LG, mart ayında kendi ülkesi Güney Kore'de G Pad 8.3 kullanıcıları için dağıtımına başladığı Android 4.4 KitKat işletim sistemi güncellemesini Avrupa ve Amerika'da da yayımladı. En yeni Android sürümünün yanı sıra bazı kullanıcı arayüzü düzenlemelerini de beraberinde getiren üretici yazılımı, bazı bölgelerde OTA yoluyla dağıtılırken özellikle ABD'de yalnızca LG'nin yardımcı güncelleme programı üzerinden erişilebilir durumda.

Yaklaşık 450 megabayt büyüklüğünde bir indirmeye ihtiyaç duyan KitKat yükseltmesi, 20 dakika civarında bir kurulum süresine sahip. Yenilenen uyarı çubuğu, iyileştirilen kilit ekranı, genel anlamda belirgin performans ve stabilite artışının eşlik edeceği yeni yazılım, aynı zamanda G Pad 8.3'ün aldığı ilk büyük güncelleme oldu. Henüz Türkiye'deki resmi satışı başlamamış olan tablet bilgisayarın en kısa süre içerisinde ülkemize giriş yapması ve büyük ihtimalle yeni Android sürümünü önyüklü olarak yapısında ihtiva etmesi bekleniyor.

Diğer ülkelerdeki tablet bilgisayar kullanıcıları, Ayarlar uygulamasından Cihaz Hakkında - Yazılım Güncellemeleri bölümünü ziyaret ederek v50020A yapı numaralı birkaç yüz megabaytlık güncelleme paketinin cihaza ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirler.



Eklenme tarihi: 10.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

recep - 13.04.2014 12:48:00
hayırlı olsun 4.4 geldi tablet yukledim
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler