LG G Pad 7, G Pad 8 ve G Pad 10.1 tabletler resmiyet kazandı

LG G Pad 7, G Pad 8 ve G Pad 10.1 tabletler resmiyet kazandı

G Pad 8.3 ile uzun süre sonra terk ettiği tablet bilgisayar pazarına geri dönen LG, bugün yayımladığı basın açıklamasıyla üç yeni çözümünü daha gün yüzüne çıkardı. Yine G Pad serisi altında yer alan yeni tabletler, muhtemelen bütçe dostu segmentini hedef alacak. Üç farklı ekran büyüklüğünü benimseyen tabletlere dair çok az detay paylaşılmış olsa da, hafta içerisinde G Pad serisinin yeni modelleri hakkında daha geniş kapsamlı bir açıklama yapılacağı müjdelendi.

7, 8 ve 10,1 inçlik ekranlara sahip tablet bilgisayarlar, G Pad 8.3'ün üst düzey tasarımı ve kasasından pek iz taşımıyor. Plastik kasalı cihazların orta seviye çözünürlüklü paneller ve yongada sistem çözümlerini bünyesinde barındırması bekleniyor. Serinin ilk üyesine de eşlik eden Bluetooth destekli Q Pair fonksiyonu, Knock Code kilit açma metodu ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi tabanlı yeni nesil LG kullanıcı arayüzünün önyüklü olarak mevcut olacağı G Pad tabletleri, G Pad 7, G Pad 8 ve G Pad 10.1 adlarını taşıyacaklar.

13-16 Mayıs tarihlerinde Monaco'da düzenlenecek MedPi 2014 fuarında sergileneceği ilan edilen üçlünün yaz aylarında piyasaya sürüleceği ifade ediliyor. Tabletlerin basın açıklamasıyla birlikte yayımlanan görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler