LG G Flex şubatta Avrupa'ya geliyor

LG G Flex şubatta Avrupa'ya geliyor

LG'nin kasımda resmiyet kazanan kavisli ekrana sahip yeni nesil akıllı telefonu, önümüzdeki ay Avrupa ülkelerinde satışa çıkıyor. Türünün ilk örneklerinden 6 inç büyüklüğünde bir plastik tabanlı POLED ekranın eşlik ettiği LG G Flex, Güney Kore ve ABD'nin ardından altı ülkede daha tüketicilerle buluşacak. Cihazın tanıtımı için kapsamlı bir pazarlama kampanyası yürüten uzak doğulu üretici, 'muz telefon' olarak bilinen sıra dışı aygıtını yeni pazarlara sunarak en yeni mobil cihaz teknolojilerini daha geniş kitlelerle buluşturmayı planlıyor.

2,3 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 MP kamera, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, microUSB 3.0 portu, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi, özel LG Flex kullanıcı arayüzü ve kavisli yapıya sahip ilk mobil güç ünitelerinden biri olan 3.500 mAh'lik pili bünyesinde barındıran LG G Flex, HD ekran çözünürlüğü dışında kusursuz donanımı ve kavisli ekranından en iyi şekilde faydalanabilmek için özelleştirilmiş yazılımıyla 2013'ün en iyi akıllı telefonları arasında yer etmeyi başarmıştı.

Kendi kendini onarabilen bir arka kapağın eşlik ettiği LG G Flex, kısa süre önce ABD'deki operatörler tarafından açıklanan yüksek taahhüt bedeliyle gündeme gelmişti. Ancak G Flex'in şubatta Avrupa'nın İngiltere, İsveç, Almanya, Fransa, İtalya ülkelerinde ve Avustralya'da piyasaya sürüldüğünde hangi seviyeden fiyatlandırılacağı ve Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 21.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler