LG G Flex 2 Türkiye fiyatı

LG G Flex 2 Türkiye fiyatı

CES 2015'e damgasını vuran LG G Flex 2, çok yakında ülkemizde piyasaya sürülecek. LG Türkiye resmi internet sitesinde LGH955TR model numarasıyla listelenen cihaz, önümüzdeki haftalardaki ülke genelindeki teknoloji mağazalarında boy göstermeye başlayacak.

5,5 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) plastik tabanlı OLED ekrana sahip olan G Flex 2, firmanın iki sene önceki kavisli telefonu G Flex ile kıyaslandığında çok daha gelişmiş bir donanımı bünyesinde barındırıyor. Saniyeler içerisinde küçük çizilmeleri iyileştirebilen arka kapak, eğriliği neredeyse iki katına çıkarılmış Full HD esnek ekran ve LG'nin geliştirdiği yeni bir pille donatılan telefon, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 yongası ve 2 GB LPDDR4 sistem belleğinden gücünü alıyor.

Sade LG GUI arayüzüyle süslenmiş Android 5.0 Lollipop işletim sistemini ön yüklü olarak yapısında bulunduracak olan amiral gemi kıvamındaki "muz telefon" G Flex 2'nin Türkiye'de 2499 TL seviyesinden satılacağı bildirildi. Galaxy S6'nın 32 GB sürümüyle aynı fiyattan çıkış yapacak olan bu LG telefonu, 16 GB dahili hafıza ve 2 TB'ye kadar microSD desteğiyle geliyor. Cihazın platinyum gümüş ve kırmızı renk sürümleri bulunuyor.

LG G Flex 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler