Qualcomm, LG G Flex 2'nin ilk görüntüsünü yayımladı

Qualcomm, LG G Flex 2'nin ilk görüntüsünü yayımladı

Yeni yılın ilk teknoloji etkinliği CES 2015'e bir hafta kaldı. Sosyal medyayı büyük basın konferansları öncesi tanıtım aracı olarak kullanan firmalar, Las Vegas'ta sergileyecekleri ürünlerden ilk ipuçlarını bu mecralarda veriyor. Bir çip tasarımcısı olmasına karşın Qualcomm da kendi yongalarından gücünü alan cihazları desteklemek amacıyla bu yolu tercih etmişe benziyor. Twitter hesabından aşağıdaki görseli paylaşan San Diego merkezli fabrikasız yarı iletken üreticisi, LG'nin sonraki esnek akıllı telefonunu ortaya çıkarmış olabilir.

Arka kapak dokusu ile LG G Flex modelinin kendi kendini onarabilen kapağını andıran aygıt, Qualcomm'un Snapdragon 800 serisi bir çipsetine sahip olacak. Güç ve ses kontrol düğmeleri arka kısımda konumlandırılan aygıtın bir LG akıllı telefonu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güney Koreli firma yetkilileri tarafından 2014'te tanıtılacağı açıklanan sonraki G Flex modelinin CES 2015'e sarkmış olması kuvvetle muhtemel. G Pro serisinin iptal edildiği de göz önünde bulundurulunca, Qualcomm ve LG'nin CES 2015'te tanıtabileceği tek üst düzey çözümün yeni G Flex 2 olduğu görülüyor.

Bazı kaynaklar, Qualcomm'un bu görüntüyle yeni ASUS akıllı cihazına atıfta bulunduğu düşüncesinde. Fakat delil gösterilen ZenFone videosunun Intel ile birlikte organize edilen basın tanıtımı için paylaşıldığını bilmek gerekiyor. Tayvanlı üretici, CES 2015'in Intel Atom işlemcili telefonlarının tanıtımına ev sahipliği yapacağını defalarca kez duyurmuştu.



Eklenme tarihi: 30.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler