Esnek ekranlı LG G Flex 2'den yeni detaylar gelmeye başladı

Esnek ekranlı LG G Flex 2'den yeni detaylar gelmeye başladı

Plastik tabanlı ekranları tüketiciyle buluşturmaya yönelik ilk somut adım, geçen sene G Flex modeliyle LG'den gelmişti. Kısıtlı üretim nedeniyle yüksek bir fiyatla satışı gerçekleştirilen kavisli telefon, ergonomik yapısı, kendi kendini onarabilen arka yüzeyi ve microUSB 3 desteğiyle birçok kez 2013'ün en yenilikçi çözümü olarak nitelendirilmişti. Son dönemde ikinci bir G Flex modeli üzerinde çalıştığı müjdelenen Güney Koreli üretici, 2014 sona ermeden esnek ekranlı telefonunu duyurmuş olabilir.

Gitbot.com sitesinin üst düzey bir LG Hindistan yöneticisine dayandırdığı haberine göre, LG G Flex 2 olarak bildiğimiz kavisli telefonun tanıtımı yıl sona ermeden gerçekleşecek. Full HD'den daha iyi bir çözünürlük standardı benimseyeceği belirtilen G Flex 2, muhtemelen 6 inçlik selefi kadar geniş bir ekran yerine daha küçük bir POLED panelle donatılacak. Galaxy Note Edge ile birlikte sıra dışı bir telefon kategorisi oluşturacak olan G Flex 2'nin yine üst ve alt kısımlarından içe doğru bükük bir yapı benimsemeyi bekleniyor.

2015 başında yaygın satışına başlanacağı tahmin edilen G Flex 2'nin tıpkı G Flex gibi Türkiye'de de satışa sunulması ümit ediliyor. Samsung'dan ikinci bir Galaxy Round modeliyle karşılık gelir mi, yoksa firma kavisli yan ekrana sahip Note Edge ile plastik OLED çözümlerine nokta koyar mı bilinmiyor. Koreli teknoloji devileri, önümüzdeki yıl eğilip bükülebilen ilk cihazlarını sergileyecek ve herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde 2016'da katlanabilir telefon konseptini hayata geçirmiş olacak.



Eklenme tarihi: 12.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler