LG G Flex 2 CES 2015'te görüntülendi

LG G Flex 2 CES 2015'te görüntülendi

Plastik tabanlı esnek OLED ekrana sahip yeni bir telefon hazırladığı konuşulan LG, Las Vegas'ın son dönemde gördüğü en önemli mobil cihaz tanıtımlarından birine hazırlanıyor. P-OLED ekranlı ikinci nesil cihazını önümüzdeki günlerde basına tanıtacak olan Koreli üretici, medya mensuplarını yeni ürünü hakkında bilgilendirmeye başladı bile. CES 2015 fuar alanında The Verge tarafından çekilen aşağıdaki görüntü, cihazın dış görünümü ve resmi adlandırmasını ilk kez ortaya çıkarmış oldu.

6 inçlik birinci nesil G Flex'in aksine bu sefer 5 inç civarında bir ekranla donatılacağı iddia edilen 2015 model esnek LG telefonu, Qualcomm'un yeni nesil bir Snapdragon 800 yongasından gücünü alacak. Yine dikey eksende kavisli hale getirilmiş bir ürün formu benimseyen LG G Flex 2, telefon görüşmeleri sırasında kullanıcısına kolaylık sağlamak ve elde daha iyi tutuş elde etmek amacıyla bu yapıya büründürülmüş. Önceki nesilde HD çözünürlüklü olan son teknoloji ekranı Full HD çözünürlük standardına çıkarılan cihaz, kavisli lityum iyon pil ve büyük olasılıkla kendi kendini onarabilen arka kapağa sahip olacak.

LG'nin 2015 ürün yelpazesindeki amiral gemi statüsünde değerlendirilebilecek ilk telefon G Flex 2, firmanın 5 Ocak CES 2015 basın günündeki özel konferansından sonra sergilenmeye başlayacak. Yeni detaylar gelene kadar merakını gidermek isteyen okurlar, aşağıdaki fuar afişini inceleyebilirler. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 4.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler