LG Bello 2 resmen duyuruldu

LG Bello 2 resmen duyuruldu

Geçen sene Avea'nın kendi markasıyla ülkemizde piyasaya sürdüğü LG üretimi L Bello akıllı telefonu bugün ikinci sürümüyle yeniden karşımızda. Küresel piyasanın %40'ını oluşturan 3G telefon kategorisini hedefleyen bütçe dostu Bello 2, diğer LG telefonlarından daha farklı bir tasarımı beraberinde getiriyor.

5 inç 854 x 480 piksel LCD ekran, 1,3 GHz dört çekirdekli MediaTek çipset, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 5 MP ön kamera, 2540 mAh pil ve LG UX 4.0 kullanıcı arayüzlü Android 5.1.1 Lollipop işletim sisteminin eşlik ettiği LG Bello 2, siyah, beyaz ve altın renklerde üretilmiş.

Latin Amerika ve Hindistan'a bu ay sonuna kadar giriş yapmış olacağı müjdelenen Bello II, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu bölgelerine yılın üçüncü çeyreğinde sunulacak. Bello 2'nin Brezilya ve Şili'deki adı Prime II; Meksika, Hindistan ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki isminin ise Max olacağı ifade ediliyor. Türkiye'de isimlendirmenin değişmeyip operatöre özel yeniden markalama uygulanabileceği tahmin ediliyor. Fiyat konusunda henüz bilgi mevcut değil.



Eklenme tarihi: 20.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler