LG AKA Türkiye'ye geliyor

LG AKA Türkiye'ye geliyor

Geçtiğimiz kasım ayında Güney Kore'de piyasaya sürülen LG AKA telefonları çok yakında ülkemize giriş yapacak. Memleketinde tüketicilerden olumlu geri bildirimler alan LG, yeni telefon konseptini dünya genelinde piyasaya sürmeye karar verdi. Dört farklı ürünü kapsayan LG AKA serisi önümüzdeki haftalarda Türkiye'nin de aralarında bulunduğu seçkin pazarlara sunulacak.

Farklı kişiliklere sahip maskotların temsil ettiği dört farklı renkteki akıllı telefonla oluşturulan AKA serisi, 5 inçlik HD ekran, dört çekirdekli çipset, 1,5 GB RAM, 16 GB hafıza, 8 MP arka, 2,1 MP ön kamera, 2.610 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemini kapsayan bir donanım paketini baz alıyor. Eggy, Wooky, Soul, Yolo takma adlı telefonlar sırasıyla sarı, beyaz, siyah ve pembe renklerde kapaklarla donatılıyor.

Kore'de yaklaşık 1150 lira fiyatla alıcı bulan LG AKA'lar, satışa çıkacakları onaylanan Türkiye, Çin, Hong Kong, Singapur ve Tayvan'da da buna benzeri bir fiyat seviyesi benimseyecek. Orta seviye bir telefon için oldukça yüksek bir fiyat belirleyen teknoloji devinin ilk seferinde nasıl başarılı olduğu merak konusu. Telefon maskotlarıyla desteklenen kullanıcı arayüzü, Korelileri etkilemiş olsa gerek.



Eklenme tarihi: 21.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler