Lezzetin yeni sitesi: Dobişko

Lezzetin yeni sitesi: Dobişko

Türkiye’nin her yerinden acıkan bünyelerin “bugün nerede, ne yesek” sorularına alternatif cevaplar veren web sitesi Dobişko, yayın hayatına başladı. Dobişko, yemek yemeyi bir zevk olarak gören lezzet tutkunlarına, ziyaretçilerinin eklemiş olduğu mekanları, fotoğrafları ve yorumları ile hizmet sunan bir web sitesi. Böylece, farklı lezzetleri denemek isteyenler, gizli kalmış mekanları keşfedebiliyor, birbirleriyle damak tadına dair tecrübe ve önerilerini paylaşabiliyor. www.dobisko.com adresinden ulaşılan site, zengin içeriği ile ziyaretçilerine “bol kepçeden” rehberlik ediyor.

Ağzınıza layık, kullanıcı dostu
İnternetin yeni popüler akımlarından sosyal ağlara örnek olan sitede kullanıcılar, lezzetin doğru mekanlarını araştırırken, aynı damak zevkine sahip kişilere ulaşarak iletişim de kurabiliyor. Hatta ortak etkinlikler düzenleyip sevilen yerlere sürprizler yaparak, sosyal hayatlarına renk katabiliyor. Web 2.0 konseptinde hazırlanan site; kullanıcılarının sevdikleri mekanları favori listelerine eklemesine ve gitmek istedikleri mekanlar için de gidilecekler listesi oluşturmasına olanak sağlıyor.

Lezzetin yeni sitesi: Dobişko


Mekan bilgileri ve harita desteği
Dobişko’nun en önemli özelliklerinden biri de aramaların sadece bağlantıda olunan kişilerin sevdiği mekanlar arasında yapılabilmesi. Böylece Dobişko, hepimizin ihtiyaç duyduğu eş dost tavsiyesi görevini üzerine alıyor ve yemek yeme sanatının sosyal adreslerini ararken güvenilir ipuçları veriyor. Tam bir mekan rehberi olmak üzere geliştirilen sitede, her türlü tarza hitap edebilecek birçok mekanın adres, telefon vb. bilgilerinin yanı sıra; mekanı kolayca bulmayı sağlayacak adres tarifleri ve haritaları da bulunuyor. Ayrıca site; mekanlarda paket servisi, otopark imkanı var mı, ödeme alternatifleri nasıl gibi farklı bir çok soruya da cevap veren zengin bir içeriğe sahip.

www.dobisko.com adresinden ulaşılan site, kullanıcı odaklı tasarımı, zengin içeriği ile ziyaretçilerine “bol kepçeden” rehberlik ediyor.



Eklenme tarihi: 31.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler