Snapdragon 820 çipsetli LeTV Max Pro'nun özellikleri belli oldu

Snapdragon 820 çipsetli LeTV Max Pro'nun özellikleri belli oldu

Snapdragon 820 çipsetli bir telefon üzerinde çalıştığını ilk kez ağustosta duyuran Pekin merkezli medya şirketi LeTV yeni nesil telefonunu yakında resmen tanıtabilir. Bugün Sina Weibo üzerinden paylaşılan bir AnTuTu bilgi ekranı, firmanın resmen doğruladığı telefonuna ait teknik detayları ortaya çıkardı.

Max Pro X910 isimli telefonun test aşamasında olduğunu doğrulayan sızıntı, LeTV'nin ikinci nesil amiral gemisini nasıl bir donanımla piyasaya süreceğini gösterdi. 5,5 inç QHD ekran, dört çekirdekli Kryo işlemci ve Adreno 530 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 çipset, 4 GB RAM, 64 GB hafıza, 21 MP arka, 4 MP Ultrapiksel ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getireceği kesinleşen telefonun tıpkı birinci nesilde olduğu gibi USB Type-C portunu kullanması bekleniyor.

Mobil cihaz piyasasına bu sene giriş yapan LeTV, çevrimiçi hizmetlerinin kullanımını yaygınlaştırmak için el attığı sektörde hızlı bir yükseliş göstermeyi başardı. USB Type-C konnektörünü akıllı telefon kategorisine ilk taşıyan üretici ünvanını elde eden şirket, uygun fiyatlı çözümleriyle dijital içerik servislerinin kullanımı için özelleştirilmiş bir donanım platformu kurmak istiyor.



Eklenme tarihi: 3.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler