18 saat pil ömrüne sahip tablet: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

18 saat pil ömrüne sahip tablet: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

Lenovo'nun birden fazla ürün formunda kullanılabilen Yoga markalı çözümleri, geçtiğimiz yıl ekim ayında tanıtılan ilk Yoga tablet bilgisayarıyla yeni bir pazara açılmıştı. Firma, MWC 2014 kapsamındaki büyük etkinliğinde, ikinci nesil Yoga tabletini sergileyerek bu sektöre yönelik faaliyetlerine hız verdi. Üç farklı kullanım moduna sahip olması ve ortalamanın oldukça üzerindeki kullanım süresiyle dikkat çeken 10 inçlik Yoga Tablet, önceki nesilden çok daha yüksek çözünürlüklü bir ekranı bünyesinde barındırıyor.

Lenovo Yoga Tablet 10'daki kasa tasarımını neredeyse hiç bozmadan Yoga Tablet 10 HD+ modeline entegre eden lider PC üreticisi, tablet bilgisayarına şu özellikleri entegre etmiş:

- 10,1 inçlik 1920 x 1200 piksel LCD ekran
- 1,6 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset
- 2 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası
- 8 MP arka, 1,6 MP ön kamera
- DC-HSDPA ile 42 Mbps veri indirme, Bluetooth 4.0 LE, USB OTG
- Dolby Advanced Audio ses teknolojisi
- Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi
- 9000 mAh güç ünitesi

Piyasaya sürüldükten sonra Android 4.4 KitKat sürüm güncellemesi alacak tablet bilgisayar, eski işletim sistemi versiyonuyla bile 18 saatlik bir kullanım süresi vaat ediyor. Yoga Tablet, arkasındaki ayarlanabilir masa standı sayesinde farklı işlemlere uygun olarak kullanıcısına duruş açısını ayarlayabilme desteği sunacak. Böylece oyun, internet ve medya görüntüleme gibi kullanımlar sırasında tüketici, kendine en uygun şekilde cihazı konumlandırabilecek.

Çinli üreticinin yeni DOit uygulama paketinin önyüklü olacağı Yoga markalı tablet, nisan ayında resmen piyasaya sürülecek. İlk modellerde olduğu gibi Türkiye'ye de giriş yapması beklenen aygıtın başlangıç fiyatı 349$ olarak belirlenmiş.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler