5000 mAh pilli Vibe P2'nin ilk prototip görüntüleri

5000 mAh pilli Vibe P2'nin ilk prototip görüntüleri

Dün internete düşen test sonucu sayesinde teknik özellikleri netleşen Vibe P2, bugün de Çin'in Guangzhou şehrinde düzenlenen bir fuarda çekilen görüntüleriyle tasarımsal anlamda detaylandı. Lenovo'nun 5000 mAh pile sahip popüler telefonu P1'in devam niteliğindeki cihaz, hem daha zarif bir kasa hem de çok daha güçlü bir donanımla P1'in yakaladığı kullanım süresi değerlerinin üstüne çıkmayı planlıyor.

Enerji tüketimini azaltmak adına 14 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 çipsetini kullanan P2, 5,5 inçlik Full HD çözünürlük ekranda da LCD yerine hem enerji tasarrufu sağlayan hem de çok daha kaliteli bir görüntü sunan AMOLED'i tercih etmiş. Çinli ekran üreticilerinden tedarik edileceği iddia edilen AMOLED ekranı 2.5D kavisli Corning Gorilla Glass dayanıklı cam koruyacak. 4 GB RAM, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve parmak izi okuyuculu Android telefon, P1'dekinden farksız olan 5000 mAh kapasiteli pille donatılmasına karşın çok daha ince bir kasaya sahip.

AMOLED ekran kullanımı sayesinde P1'e kıyasla kasa kalınlığını 1,4 mm düşürerek 8,5 mm seviyesine getirmeyi başaran Lenovo, orta segmentin vazgeçilmezi olmaya aday çözümünü önümüzdeki ay tüketicilerle buluşturmayı planlıyor.



Eklenme tarihi: 30.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler