Motorola yeni Moto X telefonu ve akıllı saatini resmen doğruladı

Motorola yeni Moto X telefonu ve akıllı saatini resmen doğruladı

MWC 2014'te bir basın toplantısı düzenleyen Motorola, teknoloji medyasının sorularını cevapladı. Barcelona'da herhangi bir ürün tanıtımı gerçekleştirmeyen tecrübeli mobil cihaz üreticisi, bir süre önce Google tarafından üretim tesisleri ve çalışanlarıyla birlikte Lenovo'ya satılmıştı. İki yılda ikinci kez el değiştiren firmanın bu sene, mevcut ürün projelerini olduğu gibi muhafaza edip sonraki yıllarda Lenovo ile ortak geliştirdiği aygıtlar piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu öngörüleri, toplantıda verilen cevaplar da destekliyor.

Motorola'nın ürünler bölümünden sorumlu üst düzey başkan yardımcısı Rick Osterloh, değiştirilebilir kasasıyla dikkat çeken Moto X'in devam modelini resmen açıkladı. Selefi gibi 2014 yazının son bölümünde resmiyet kazanacak Moto X 2, muhtemelen Google ve Motorola işbirliği sonucu geliştirilmiş son cihaz olacak. Şuan için hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığımız ikinci Moto X'in yine mobil sektörü değiştirmeye yönelik hedeflerle çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

Belki binlerce kişiselleştirme seçeneği mevcut olan Moto X endüstriyi değiştirmeyi başaramadı; ancak oldukça düşük bir fiyattan piyasaya sürülen Moto G, cep telefonunun mucidi olan Motorola'nın tarihine en iyi satış yapan akıllı telefonu olarak adını yazdırmayı başardı.



Akıllı telefonların yanı sıra yukarıda ilk prototip görüntüsünü bulabileceğiniz Google-Motorola ortak yapımı yeni nesil bir akıllı saat de şirket tarafından resmen onaylandı. Gem kod adıyla bilinen ve Google Watch ismiyle çıkış yapacağı iddia edilen saat, eğer Motorola'nın açıklamalarındaki proje kapsamındaki cihazla aynı saat ise, kullanım süresi ve giyilebilirlik hususunda tüketicileri fazlasıyla tatmin edecek. Saatin bu sene çıkış yapacağının kesinleştiğini de belirtelim.



Eklenme tarihi: 26.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler