Lenovo akıllı telefonları çok yakında Türkiye'ye geliyor

Lenovo akıllı telefonları çok yakında Türkiye'ye geliyor

Motorola'nın yeni sahibi çok yakında ülkemizde kendi akıllı telefonlarını satmaya başlayacak. Lenovo, Bükreş, Romanya merkezli Güney-Doğu Avrupa operasyon merkezinden yaptığı açıklamayla Avrupa'daki yayılma planını resmen ilan etti. Kıtanın doğu ve batı yakaları için iki farklı strateji belirleyen şirket, Türkiye'de bütçe dostu Lenovo telefonlarıyla faaliyet gösterecek.

Dünyanın en büyük PC üreticisi konumundaki Çinli teknoloji devi, halihazırda Romanya ve Çek Cumhuriyeti'nde akıllı telefon satışına başlamış durumda. Elektronik uzmanı, bölgesel teknoloji mağazaları ve operatörlerle özel anlaşmalar imzalayarak yeni bir markayı benimsemekte sıkıntı oluşturması beklenen Avrupa halkını ürünleriyle kolayca buluşturacak. Önümüzdeki haftalarda Türkiye, Bulgaristan, Macaristan, Sırbistan ve Yunanistan'da resmi satışların başlayacağını müjdeleyen Lenovo'nun EMEA bölge sorumlusu, 2014 son çeyreğinde satış ağına Polonya, Slovenya ve Hırvatistan'ın da dahil olacağını ekledi.

Fiyatları bölgesel olarak 325-775 TL arasında değişen akıllı telefonlarını Avrupa'ya getiren Lenovo, 4000 mAh pilli S860 ve tamamen cam kaplı ön-arka yüzeyleriyle dikkat çeken S850 sayesinde farkındalık oluşturmayı, A328, A536 ve A859 ile giriş seviyede kendine yer açmayı amaçlıyor. Bu ürünlerden mahrum bırakılan Batı Avrupa ülkeleri ise, mevcut satış hacmi göz önünde bulundurularak Motorola cihazlarıyla yetinmek zorunda. Kendi şirketine ait bir satış düzenini bozmak istemeyen Lenovo, ilerleyen yıllarda yeniden Avrupa'nın batı kanadına resmi telefon ithalatı fikrini gündeme getirebilir.

Lenovo S860Lenovo S860 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Lenovo S850Lenovo S850 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Lenovo A328Lenovo A328 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Lenovo A536Lenovo A536 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Lenovo A859Lenovo A859 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 31.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler