LeEco telefonları Amerika'da satışa çıkıyor

LeEco telefonları Amerika'da satışa çıkıyor

Çinli teknoloji şirketi LeEco ilk kez geçen yıl planladığı ABD'ye açılma planını bu sonbaharda hayata geçirecek. Firmanın halkla ilişkiler sorumlusu Todd Witkemper, LeTV dijital içerik servisiyle birlikte LeEco telefonların önümüzdeki aylarda Amerikalı tüketicilerle buluşacağını doğruladı.

Mobil cihaz pazarına Nisan 2015'te duyurduğu üç telefonla adım atan şirket, Çinli milyarder Jia Yueting tarafından idare ediliyor. Son dönemde sürücüsüz elektrikli otomobil projesi LeSEE ile dikkatleri üzerine çeken Uzak Doğulu firmanın asıl iş kolu dijital içerik sektörüne hitap ediyor. LeTV servisiyle Çin'in Netflix'i olarak bilinen şirket, teknolojik çözümleriyle devasa bir ekosistem meydana getirmek istiyor.

Sonbaharda LeTV içerik servisiyle birlikte piyasaya sürülecek olan LeEco telefonları, şirketin ABD'de giderek artan operasyonlarının da genişlemesi anlamına geliyor. San Francisco'da faaliyet gösteren merkez binasında 400 çalışanıyla hazırlık yapan LeEco, 2016 sonunda bu sayısı 1000'e çıkarmayı planlıyor.



Eklenme tarihi: 18.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler