Jelly: Dünyanın en küçük 4G akıllı telefonu

Jelly: Dünyanın en küçük 4G akıllı telefonu

Şanghaylı Unihertz şirketi, Kickstarter platformunda başlattığı bağış kampanyasıyla dünyanın en küçük 4G akıllı telefonu için tüketicilerin desteğini bekliyor. Jelly adı verilen telefonu diğer küçük akıllı telefon projelerinden farklı kılan ise, Android 7.0 Nougat işletim sisteminden gücünü alan makul seviyedeki teknik özellikleri ve uygun fiyatı.

2,45 inç büyüklüğünde 432 x 240 piksel çözünürlüklü bir LCD ekrana sahip olan Jelly, 1,1 GHz dört çekirdekli işlemci, 1/2 GB RAM, 8/16 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, çift SIM yuvası, 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n ve üç gün kullanım süresi sağlayan 950 mAh'lik pille geliyor. Cihazın siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri mevcut.

Bağış kampanyası kapsamında 109 dolar olarak belirlenen perakende satış fiyatını 59 dolara kadar indiren Jelly'nin üreticisi, ağustosta bağışçılar için dağıtıma başlamayı planlıyor. Kısa sürede 30 bin dolar bağış hedefini geride bırakıp 100 bin doları aşkın satış yapan Unihertz firması, 1 GB RAM + 8 GB hafızalı cihazı Jelly, 2 GB RAM + 16 GB hafızalı sürümü ise Jelly Pro adıyla piyasaya sürecek. Telefonun ilk incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.05.2017
Kaynak: Kickstarter

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler