Galaxy S6 Edge Iron Man Edition'dan ilk görüntü

Galaxy S6 Edge Iron Man Edition'dan ilk görüntü

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S6 ve S6 Edge telefonlarının yeni renk sürümlerini piyasaya süren Samsung, alternatif cihaz versiyonları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ay başında pazarlamadan sorumlu yöneticisi aracılığıyla Kore basınına Marvel işbirliğinden bahseden şirket, resmi Facebook sayfasındaki son paylaşımla Iron Man temalı S6 Edge modelini resmen gün yüzüne çıkardı.

Daha önce Marvel ve yeni filmi "Yenilmezler: Ultron Çağı" için özel telefon ve tabletler geliştiren Samsung'un tüketicilere yönelik ilk çözümü özel Iron Man logo, temalı yazılım ve ona uygun renklerdeki bir kasaya sahip Galaxy S6 edge Iron Man Edition olacak. Aşağıda Samsung tarafından paylaşılan resmi afişin üzerinde oynama yapılmış bir kopyasını bulabilirsiniz.

Önümüzdeki hafta ABD başta olmak üzere seçkin pazarlarda tüketiciyle buluşacak olan Iron Man odaklı S6 edge ve GS6'nın diğer başka Marvel kahramanları için hazırlanacak sürümleri de olur mu bilinmez. Ancak Iron Man Edition'un başarılı olması halinde ileride her yeni Samsung amiral gemisinin bu tür özel sürümlerini görmek mümkün olabilir.



Eklenme tarihi: 22.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler