iPhone X ön siparişleri beklentilerin üzerinde

iPhone X ön siparişleri beklentilerin üzerinde

Apple tarafından akıllı telefonların geleceği olarak nitelendirilen iPhone X, bugün 55 ülkede ön siparişe sunuldu. Kısa sürede ilk stokları tüketen teknoloji devi, internet üzerinden yapılan yeni siparişlerde teslimat tarihini aralık ayına kadar sarkıtıyor. Konuyla ilgili ilk resmi açıklamasını yayımlayan firma, beklentilerin üzerinde bir ilgiyle karşılaştığını doğruladı.

Seri üretimin ilk döneminde yaşadığı donanım tedarik ve üretim verimi sıkıntılarından sonra işleri yoluna koymayı başaran Apple, 3 Kasım çıkış gününe daha fazla stok yetiştirmek için çalışacağını belirtiyor. Analistler, yıl sonuna kadar satışa çıkabilecek ürün adedinin 20 milyonu geçmeyeceğini öngörüyor.

Bu sene iPhone X için planladığı satış rakamlarına ulaşması pek mümkün görünmeyen Apple, yenı yılla birlikte stokları istediği seviyeye çekip tüketicilerin talebini karşılayabilecek konuma gelmiş olacak. 6 bin liralık akıllı telefon eğer hızlı başlangıçla yakaladığı havayı korumayı başarırsa Apple'nin mobil sektördeki yeni kurtarıcısı olabilir.



Eklenme tarihi: 27.10.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler