Video: iPhone X dayanıklılık testi

Video: iPhone X dayanıklılık testi

Arkası cam, önü ise 5,8 inçlik yeni OLED ekranla kaplı olan iPhone X, Apple'nin uzun bir aradan sonra piyasaya sürdüğü en farklı tasarıma sahip. İki cam yüzey arasına yerleştirilen paslanmaz çelik çerçeveyle etkileyici bir görünüm kazanan telefonun şüphesiz görüntüsü kadar dayanıklılığı da önem teşkil ediyor. İşte burada meşhur Youtube kanalı JerryRigEverything'in dayanıklılık testi devreye giriyor.

Geçen hafta satışa çıkan iPhone X'i çizilme, bükülme, yanma testlerine tabi tutan JerryRigEverything, yayınladığı test videosunda Apple'nin yeni telefonundan övgüyle bahsediyor. Şimdiye kadarki en sağlam iPhone olmaya aday telefon, bükülme testinden sorunsuzca kurtulmayı başarıyor. İki cam yüz ile çerçeve arasına yerleştirilmiş plastik şeridin dayanıklılığa ciddi etkisi olduğu belirtiliyor.

Ekran çizilme durumu piyasadaki diğer modellerden pek de farklı olmayan cihazın safir cam kullanıldığı iddia edilen arka kamerası da en az ekran kadar çizilmeye meyil gösteriyor. Testin tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.11.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler