iPhone ve iPad kullanıcılarına özel bilgi yarışması: Quizup

iPhone ve iPad kullanıcılarına özel bilgi yarışması: Quizup

iOS işletim sistemi için Plain Vanilla tarafından geliştirilen yepyeni bir uygulama olan Quizup, içinde 270’ten fazla kategoriye ait 150.000’den fazla soru içeren gerçek zamanlı bir bilgi yarışması.

Şu an sadece İngilizce dil desteği bulunan ve Apple App Store’den ücretsiz olarak indirilebilen Quizup’ta genel kültürden teknolojiye, spordan bilime, sanattan iş dünyasına kadar pek çok alanda bilginizi konuşturabiliyorsunuz.

Facebook hesabınız ile bağlanabileceğiniz uygulamada, ister Facebook arkadaşlarınızla isterseniz de çevrimiçi olarak uygulamanın sizin için seçtiği dünyanın başka bir yerindeki bir kullanıcı ile istediğiniz kategoride bir bilgi yarışmasına dahil olabiliyorsunuz.

Uygulamayı yükleyip kullanmaya başladığınız an başlangıç seviyesinde bulunuyorsunuz. Ancak yarışmaya devam edip kazandıkça dünya ve ülke sıralamasındaki yerinizi üst seviyelere taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca yarışma boyunca kazandığınız başarılar size pek çok rütbe kazandırıyor.

Uygulamada bulunan topluluk forumlarında istediğiniz kategori hakkında tartışmalara dahil olabiliyorsunuz. Böylece sizinle benzer ilgi alanları bulunan pek çok yeni arkadaş edinebiliyorsunuz.

Şimdilik yalnızca iOS işletim sistemi bulunan cihazlarla uyumlu olan Quizup’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre; uygulamanın Android versiyonu da çok yakında hazır olacak.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler