iPhone SE 3 Ne Zaman Çıkıyor?

iPhone SE 3 Ne Zaman Çıkıyor?

iPhone SE 3, bu baharda Apple tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce piyasaya çıkan iPhone SE modellerinin yanı sıra, iPhone SE 3 modelinin daha yüksek bir performansla çıkması beklenenler arasında. Fiyat olarak ise, daha önceki modellerle arasında pek fazla fark olmaması bekleniyor.

Apple tarafından, ilkbaharda gerçekleştirilecek olan lansmanla göreceğimiz yeni SE 3,’ün 8 Mart’ta tanıtılması bekleniyor. Lansmanda yalnızca yeni iPhone modelinin değil, iPad Air 5 in de tanıtılması bekleniyor.

Yeni nesil iPhone SE 3, diğer SE modellerine göre parmak izi sensörü ve daha geniş çerçeveli bir ekranla gelecek. Merakla beklenen cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak, A15 Bionic yonga setinden gücünü alacak olan iPhone SE 3, 4 GB RAM’e ve 128 GB / 256 GB depolama alanı alternatiflerine sahip olacak. Retina panel ile 4.7 inç ekran boyutuyla kullanıcılarının beklentilerini karşılayacak gibi duruyor. 15W hızlı şar desteği bulunacak olan yeni iPhone, 1821 mAh bataryaya da sahip. 128 GB hafızaya sahip modelin yurt dışı satış fiyatının 300$ civarı olması bekleniyor. iPhone SE 3 Türkiye fiyatı ise henüz belli değil.

Lansmanda tanıtılacak olan iPad Air ise 5G desteği ile kullanıcılara sunulacak. Yüz tanıma özelliği de bulunacak olan yeni iPad’te ayrıca kullanıcılar maske taktığı zamanlarda da yüz tanıma özelliğini kullanabilecek. iOS 15.4 sürümü ile gelmesi beklenen yeni iPad Air 5 için geri sayım başladı.



Eklenme tarihi: 7.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler