iPhone 8'in kasa ölçüleri internete sızdı

iPhone 8'in kasa ölçüleri internete sızdı

iPhone 7s ve 7s Plus'a eşlik edeceği neredeyse kesinleşen üçüncü Apple telefonuna dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Aksesuar üreticilerinden gelen sayısız sızıntı materyali neticesinde yeni bir tasarım benimseyeceği öğrenilen, ancak nasıl isimlendirileceği netleşmediği için iPhone 8 olarak anılan cihazın şimdi de kesin kasa ölçüleri paylaşıldı.

521 ppi piksel yoğunluğuna sahip 5,8 inç büyüklüğünde bir OLED panelle donatılacak olan iPhone 8, çerçevesiz dizayn sayesinde ön kısımda tamamen ekran kaplı bir görüntü ortaya çıkaracak. Tıpkı Andy Rubin'in Essential PH-1 telefonunda olduğu gibi ön kamera, sensörler ve ahize için özel bir şekil verilmiş ekran dışında yeni Apple telefonuna 10 nm'lik Apple A11 çipseti eşlik edecek. 4,7 inçlik iPhone 7'den 5 mm daha uzun ve yaklaşık 4 mm daha geniş cihazın iddiaya göre tam ölçüleri 143,59 x 70,94 x 7,57 mm şeklinde olacak.

Teknoloji devinin üç yeni telefonu eylülde tanıtılıp iOS 11 işletim sistemiyle birlikte aynı ayın sonunda piyasaya sürülecek. iPhone 7s'lerin mevcut fiyat standartlarının dışına çıkması beklenmezken yeni iPhone 8'in 1000 dolar sınırını zorlayabileceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 31.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler