iPhone 7 ile siyah renk seçeneği geri dönebilir

iPhone 7 ile siyah renk seçeneği geri dönebilir

OLED ekran gibi büyük yenilikleri iPhone'nin onuncu yılı için 2017'ye saklayan Apple, iPhone 7'yi küçük bir güncelleme olarak hazırlasa da bu seneyi geçiştirme niyetinde olmadığını göstermek istiyor. Japon sızıntı kaynağı Macotakara, daha önce koyu mavi olarak duyurduğu iPhone 7'nin yeni renk seçeneği hakkındaki iddialarını revize etti.

Hem 9to5Mac hem de Japon medyasının ileri sürdüğü iddiaya göre, uzay grisi iPhone yerine uzay siyahı olarak da isimlendirilebilecek yeni bir koyu renk seçeneği geliyor. Kasa tasarımında pek fazla değişiklik öngörmeyen kaynaklar, arka tarafta anten kanallarının azaltılması ve yeni kamera sensörleri sebebiyle değişen mercek çıkıntıları dışında şimdiye kadar başka bir detay öne çıkarmadı.

3,5 mm ses jakının akıbeti hala belirsizliğini korurken Apple'nin kablosuz kulaklık üreticisi Bragi ile kendi kablosuz çözümü üzerinde çalıştığı ileri sürüldü. Böylesine köklü bir değişikliği ancak sektördeki en sadık müşterilere ve aksesuar üreticileri üzerinde mutlak hakimiyete sahip Apple gibi bir teknoloji devinin mümkün kılacağını Apple yetkilileri de biliyor. Ancak sektörün 3,5 mm ses jakını tarihe gömmeye hazır olduğunu söylemek güç. Cupertino merkezli şirketin bu konuda nasıl bir karar verdiğini hep birlikte eylülde öğreneceğiz.



Eklenme tarihi: 27.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler