iPhone 7 Plus, 256 GB hafıza seçeneğiyle gelebilir

iPhone 7 Plus, 256 GB hafıza seçeneğiyle gelebilir

Yeni yılın ilk iPhone söylentisi Çinli MyDrivers.com'dan geldi. Onuncu nesil Apple telefonuyla 256 GB hafıza seçeneğine geçiş yapılacağını iddia eden kaynak, Kaliforniyalı üreticinin iPhone ve iPhone Plus modelleri arasındaki donanımsal farkları bu sene daha da artıracağını iddia ediyor.

4,7 ve 5,5 inçlik ekranlar kullanmaya devam edecek olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Apple A10 yongada sistem çözümünden gücünü alacak. RAM miktarının 3 gigabayta çıkarılması beklenen 7 Plus, pil kapasitesinde de ciddi bir artış yaşayacak. iPhone 6s Plus ile 2750 mAh'ye düşen pil kapasitesi, iddiaya göre iPhone 7 Plus'ta 3100 mAh seviyesine kadar çıkacak.

iPhone 7 ve 7 Plus arasındaki en büyük fark ise hafıza seçeneklerinde yaşanacak. Donanımıyla daha üst bir seviyeye hitap eden Plus modelini 256 GB depolama seçeneğiyle sunmayı planlayan Apple, büyük ihtimalle taban model olan 16 GB sürümünü nihayet bu sene ortadan kaldıracak.

Geçen seneki iPhone 7 söylentilerine göre yeni Apple telefonları tamamen metal kaplı, daha ince bir kasa, 3.5mm ses jakı yerine çok görevli Lightning portu ve su geçirmezlik sertifikasına sahip olacak.



Eklenme tarihi: 3.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler