Yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus görüntüleri sızdı

Yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus görüntüleri sızdı

Render görüntüleriyle başlayıp aksesuar üreticilerinin kalıplarına ait sızıntılarla devam eden iPhone 7 ve iPhone 7 Plus sızıntı serüveninde sona gelindi. Seri üretimi hızla devam eden dokuzuncu nesil iOS telefonları, final tasarımının uygulandığı kasa görüntüleriyle internette boy göstermeye başladı.

Dün iPhone 7'nin arka kasasını görme şansı yakalayan teknoloji medyası, bu defa iPhone 7 Plus'ı tam kasa olarak okuyucularıyla buluşturdu. Uzay grisi renk sürümüne ait görüntülerde, telefonun sessiz mod kısayolu olarak çalışan fiziksel düğmesinden yoksun olduğu görülüyor. Bununla birlikte kasa rengiyle uyumlu bir alüminyum halkayla süslenen orta düğmenin yenilmiş olma ihtimali de arttı.

iPhone 7'de daha geniş mercekli bir arka kamera kullanacağı kesinleşen Apple, son sızıntılara göre iPhone 7 Plus modelinde ise çift sensörlü bir donanıma yer verecek. Görüntü kalitesini artırmak için iki farklı sensörle ışık toplayan sensörün iPhone serisinin üstün kamera performansını sürdürmek adına atılmış bir adım olarak görülüyor.



Eklenme tarihi: 12.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler