iPhone 6S ve 6S Plus Gelmeden Kılıfları MobilCadde.com'da

iPhone 6S ve 6S Plus Gelmeden Kılıfları MobilCadde.com'da

Apple'ın amiral gemileri iPhone 6S ve 6S Plus geçtiğimiz günlerde Apple’ın yıl sonu etkinliği ile tanıtılmıştı. Türkiye satış tarihi 16 Ekim olarak belirlenen cihaz için ön siparişler verilirken, kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da yerini aldı.

Force Touch özelliği ile çok daha hassas bir dokunmatiğe sahip olan iPhone 6S’in arka kamerası 12 MP iken ön kamerasında da flaş özelliği bulunuyor. iPhone 6S’in son teknoloji, hassas dokunmatiğini, yüksek kalitede fotoğraflar çeken kamerasını korumak MobilCadde.com’un ürünleriyle çok kolay. En iyi, en şık ve cihazla en uyumlu iPhone 6S ve 6S Plus kılıflara sahip olmak için MobilCadde.com’un geniş ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

A9 işlemciye sahip olan iPhone 6S, çok daha iyi bir performans sunuyor. Aynı zamanda iPhone 6S 4K çözünürlükte video kaydedebiliyor. iPhone 6S’in hassas dokunmatiğini, çizilmelere, darbelere ve düşmelere karşı, oluşacak hasarlar için en etkili şekilde koruma sağlayacak kılıfları MobilCadde.com’dan temin edebilirsiniz.

MobilCadde.com’un ürün çeşitliliği ve uygun ödeme seçenekleriyle beğeninize sunduğu, tarzınıza en uygun, telefonunuz için en güvenli kılıflar size bir tık kadar yakın.
MobilCadde.com, iPhone 6S kılıf ve aksesuarları için en şık ve güvenli tasarımları, yüzlerce farklı seçeneği kapınıza getiriyor. Siz de diğer kullanıcıların en çok tercih ettiği lider marka MobilCadde.com ile telefonunuzu çok daha uzun ömürlü kullanmaya başlayın.

iPhone 6S kılıf ve aksesuarlarını incelemek için tıklayın.
iPhone 6S Plus kılıf ve aksesuarlarını incelemek için tıklayın



Eklenme tarihi: 7.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler