iPhone 6s kasa görüntüleri sızdı

iPhone 6s kasa görüntüleri sızdı

Şimdiye kadar fiziksel yapısıyla alakalı hiçbir sızıntı gerçekleşmeyen Apple'nin yeni akıllı telefonu iPhone 6s, nihayet temmuzun ilk gününde yüzünü gösterdi. Apple ile alakalı birçok önemli sızıntı gerçekleştiren 9to5Mac.com'dan Mark Gurman, son olarak yeni nesil Apple telefonunun kasa görüntülerini gün yüzüne çıkardı.

iPhone serisinin en büyük tasarım yeniliğini beraberinde getiren iPhone 6, resmi tanıtımından neredeyse on ay önce sızıntılara konu olmaya başlamıştı. Aksesuar üreticilerinin gevşek güvenlik önlemleri nedeniyle piyasaya sürülmeden aylar önce tüm detaylarıyla internete servis edilen telefonun halefinde buna benzer bir tabloyla karşılaşmadık. Bunun sebebi ise bugünkü paylaşımla anlaşılmış oldu.

iPhone 6 ile fiziksel görünüş bakımından hiçbir farklılığa sahip olmayan iPhone 6s, aksesuar firmaları için ek bir değişiklik yapılmasına da lüzum olmadığını gösteriyor. Bu sebeple şimdiye kadar ne şematik ne de aksesuarcılar tarafından hazırlanmış maket görüntülerine rastlamadığımız iPhone 6s, yine de internete sızmaktan alıkonulamadı.

Yekpare alüminyum kasasının dış kısmında herhangi bir değişiklik bulunmayan dokuzuncu nesil iPhone, önümüzdeki günlerde yine aynı kaynak tarafından gerçekleştirilecek iç yapısıyla alakalı bir sızıntıya konu olacak. Kamera, çipset ve sistem belleğinde iyileştirmeye gidileceği konuşulan akıllı telefon, eylülde iOS 9 işletim sistemiyle birlikte piyasaya sürülecek.







Eklenme tarihi: 1.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler