iPhone 6 Plus Kılıfları MobilCadde.com’da

iPhone 6 Plus Kılıfları MobilCadde.com’da

Apple modelleri içerisinde daha iyi ve gelişmiş ekrana sahip, merakla beklenen iPhone 6 Plus, nihayet teknoloji tutkunlarıyla buluştu. Şu ana kadar ki en büyük ve en iyi iPhone olan iPhone 6 Plus, piyasadaki yerini almadan bile çok konuşulmuştu.

iPhone 6 Plus kullanıcıları ince ve zarif tasarıma sahip telefonlarını korumak için ihtiyaçları doğrultusunda kılıf ve ekran koruyucu filmler tercih etmeye başladı. Telefon aksesuarı denilince akla ilk gelen adres MobilCadde.com, iPhone 6 Plus kullanıcıları için de yüzlerce seçenekle kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Şüphesiz ki iPhone 6 Plus diğer Apple modellerine göre daha narin bir telefon. Dolayısıyla cihazlarında iyi bir koruma sağlamak isteyenler için ultra korumalı iPhone 6 Plus kılıfları tercih edilebilir. Böylelikle telefonlar hem oluşabilecek darbelere hem de düşmelere karşı daha dayanıklı olacaktır. Telefonlarının olduğundan daha kalın görünmesini istemeyen ve çiziklere karşı dayanıklı olmasını isteyen iPhone 6 Plus kullanıcıları son zamanların popüler ürünü olan ultra ince silikon kılıflarla telefonlarının inceliğini koruyor.

Telefonun tüm özelliklerine tam erişim sağlayabileceğiniz en fazla iPhone 6 Plus kılıf ve aksesuar çeşidi MobilCadde.com’da. Her renk ve modeldeki aksesuarlarla iPhone 6 Plus’ında farklılık oluşturmak isteyenler tercihini MobilCadde.com’dan yana kullanıyor. Silikon, rubber, kapaklı, pencereli, deri ve daha birçok model kılıfa aynı gün kargo seçeneğiyle sahip olmak istiyorsanız MobilCadde.com’u mutlaka ziyaret etmelisiniz.



Eklenme tarihi: 17.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler