iPhone 6'nın ön cam paneli görüntülendi

iPhone 6'nın ön cam paneli görüntülendi

Büyük bir tasarım değişikliğini beraberinde getireceği kesinleşen iPhone 6, geçen senenin sonundan beri kasa maketleri ve çizimleriyle sızıntılara konu oluyordu. Ancak gerçek kasa parçalarına ait pek fazla görsel mevcut değil. Bu durumu tersine çevirecek isimlerden Sonny Dickson, 9to5Mac.com üzerinden internete servis ettiği ön cam panel fotoğraflarıyla iPhone 6'nın önden nasıl bir görünüme sahip olacağını büyük ölçüde netleştirdi.

Köşeleri kavlis yapıdaki cam paneller, önceki iPhone kasa tasarımlarına kıyasla çok daha dar ekran çerçeveleri ve yeniden konumlandırılan FaceTime görüntülü görüşme kamerasını doğruluyor. iPod touch 5 benzeri bir kasa dizaynı benimseyeceği konuşulan yeni nesil iPhone, kavisli ön camıyla bu dizayn anlayışını tamamlayacak. 4,7 inçlik 1704 x 960 piksel çözünürlüklü LCD ekran, Apple A8 yongada sistem çözümü ve yine 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera sensörünü beraberiinde getireceği iddia edilen Apple'nin sekizinci nesil akıllı telefonu, altın, beyaz ve siyah renk sürümleriyle piyasaya sürülecek.

Ortaya çıkan gerçek donanım parçaları, endüstri kaynakları tarafından rapor edildiği gibi seri üretimin başladığını gösteriyor. Eylül ayında tanıtılması ve yine aynı ay içerisinde satışına başlanmasına kesin gözüyle bakılan Apple iPhone 6, iOS 8 işletim sistemiyle satılacak ilk çözüm olacak.



Eklenme tarihi: 1.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler