iPhone 5C kılıfları MobilCadde.com’da

iPhone 5C kılıfları MobilCadde.com’da

Tanıtımı gerçekleştiği andan itibaren merakla beklenen Apple iPhone 5C geçtiğimiz günlerde Türkiye satışlarına başladı. Rengarenk çeşitleriyle bir çok kullanıcının dikkatini çeken cihaz, gün geçtikçe satışlarını katlıyor. Durum böyle olunca da bu renkli telefonlar için çeşit çeşit kılıflar üretiliyor. Bu kılıfların en güzelleri ise MobilCadde.com vitrininde sahiplerini bekliyor. Bunlardan bir kaç tanesini inceleyelim.

iPhone 5C Delikli Silikon Kılıf




Renkli iPhone’nunuz için güzel kombinler oluşturabileceğiniz bir seçim. Delikler sayesinde telefonunuzun da rengi görünür. Kılıfın silikon yapısı sayesinde arka ve yan çerçeveleri kire toza ve darbelere karşı korunur.



Kalaideng iPhone 5C Oscar Pencereli Ultra İnce Kapaklı Deri Kılıf



Kalaideng markasının üstün kalitesi telefonunuzu kire toza ve darbelere karşı korurken pencere sayesinde telefonunuzun ekranını görebilirsiniz. Ayrıca kapağın ince oluşu cihazın zerafetini bozmadığı için bu kılıf kapaklı kılıflar içerisinde daha ön plana çıkıyor.



iPhone 5C Pembe Çiçekli Silikon Kılıf




Kaliteli işçiliğe sahip olan silikon kılıf sayesinde telefonunuzu sadece korumakla kalmaz, zarif tasarımı sayesinde de daha güzel bir görünüm kazandırırsınız.




Tüm Apple iPhone 5C kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın.



Eklenme tarihi: 14.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler